Werkwijze recruitment

Voor de zoektocht naar geschikte kandidaten bepalen we, afhankelijk van de situatie en de complexiteit van de vraag, eerst wat de meeste doeltreffende wijze van werven is. Daarbij kijken we onder meer naar de arbeidsmarkt en het imago van de werkgever bij mogelijke kandidaten. Daarbij houden we graag een spiegel voor: “wat maakt jou als werkgever voor de kandidaat interessant genoeg om haar of zijn carriere bij jou voort te zetten? Na de uitgebreide intake is er voor beide partijen duidelijkheid.

Gedurende de search presenteren wij ons nadrukkelijk als ambassadeur van jouw organisatie. Daarom werken wij veelal op exclusieve basis voor een bepaalde opdracht, zodat we met volledige toewijding en commitment aan de slag kunnen.

Wij voeren regelmatig eenmalige search opdrachten uit. Met veel opdrachtgevers mondt dit echter uit in een intensieve en lange samenwerking.

Ook kiezen wij bewust voor de opdrachtgevers waarvoor we werken. Daarin durven we kritisch te zijn.

Het ontbreken van op winstmaximalisatie beluste aandeelhouders maakt dat we autonoom kunnen werken. Een opdracht tot een succes maken is ons dividend!

Meer informatie?

We komen graag in contact

Bel me terug

Nog geen account?

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Resources Limited gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden.