Even voorstellen

Resources Limited is een krachtige one-stop-shop gespecialiseerd in recruitment en de inzet van interim professionals in de financiële- en zakelijke dienstverlening.
Kom jij kennis maken?

Leuk kennis te maken

Ewout Jansen

Resources Limited is een initiatief van Ewout Jansen, als oprichter is Ewout Jansen de drijvende kracht achter Resources Limited.

Ewout heeft commerciële economie gestudeerd en is zijn carrière gestart binnen het bankbedrijf. In zijn rol als acquisiteur was hij succesvol door zijn open communicatie en oprechte interesse in de mens. Hij weet als geen ander dat communicatie start bij goede vragen stellen en bovenal luisteren naar antwoorden. Vanuit zijn rol is hij veel in aanraking gekomen met ondernemers, mensen met een verhaal en authenticiteit. Door in staat te zijn moeilijke materie op eenvoudige wijze uit te leggen en daarbij zichzelf kritisch op te stellen wordt door hem snel het vertrouwen gewonnen en is samenwerken met Ewout een logisch gevolg. Vertrouwen is altijd het vertrekpunt. Vertrouwen in mensen, vertrouwen in oplossingen, vertrouwen in jezelf en vertrouwen op wat je weet maar zeker ook in weten wat je niet weet.

In een tijd waarin organisaties meer en meer sturen op processen, risicobeheersing en efficiencyverbetering werd het Ewout duidelijk dat hier de vraag in de arbeidsmarkt naar toe beweegt. In een tijd waarin schaarste van deskundig- en ervaren personeel steeds meer zichtbaar (Resources Limited) wordt, zet Ewout zijn ervaring en netwerken op eigen wijze in. Zijn opstelling, professionaliteit en de humor maakt een mooi bedrijf en succesvolle samenwerkingen!

  1. Stuur Ewout een mail
  2. +31 621 181 885

Villa Berkheide

Resources Limited werkt in een sfeervolle kantoorvilla in Hilversum. Een bijna huislijke plek, met veel rust en privacy. De monumentale villa Berkheide is uniek gelegen in wijk Trompenberg. De villa is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en door Jan des Bouvrie opnieuw ingericht. Een locatie die Resources Limited past als een jas

Andrea Duijndam

Andrea is opgegroeid aan de kust in Noordwijk. Na haar opleiding office management aan Hogeschool Schoevers werkte zij acht jaar als officemanager bij Hey-Day/Corinthe, hier heeft zij kennisgemaakt met de wereld van arbeidsmarktontwikkeling. Sinds de oprichting van Resources Limited is Andrea verantwoordelijk voor de backoffice. De uitdaging in deze branche is aanpassingsvermogen. Geen dag is hetzelfde, de combinatie van zowel uitvoerende taken, als het inrichten van de processen maakt haar functie afwisselend.
In haar vrije tijd onderneemt Andrea veel met haar gezin, is ze een fervent lezer van (literaire) thrillers en actief secretaris van oudercommissie Wonderland Hillegom.

  1. Stuur Andrea een mail
  2. +31 35 303 03 44
Meer informatie?

We komen graag in contact

Bel me terug

Nog geen account?

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Resources Limited gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden.