Over ons

Resources Limited is een krachtige one-stop-shop gespecialiseerd in recruitment en de inzet van interim professionals in de financiële- en zakelijke dienstverlening. We kiezen bewust voor deze combinatie omdat de diverse contractvorming steeds vaker door elkaar lopen. En terecht, dat stelt mensen beter in staat om te doen waar ze goed in zijn, in een omgeving die perfect past. Wij bemiddelen kandidaten in (project)management functies en vakspecialisten op de terreinen finance, finance/ict, operations en marketing & sales.

Onze overtuiging

Wij geloven dat de schaarste op de Nederlandse arbeidsmarkt de meest serieuze bedreiging is voor de groei van bedrijven. Samen met onze relaties zijn we daarom continu aan de slag om gemotiveerd en vakkundig personeel aan boord te krijgen en te houden. Daarbij is de relatie met onze opdrachtgevers gebaseerd op wederzijds vertrouwen en op de inzichten in hun organisaties en de markt waarin zij opereren. Een kwalitatief netwerk is de sleutel bij het op niveau krijgen en houden van het personeelsbestand. Dat is het netwerk van Resources Limited.

Ons netwerk

Resources Limited netwerk vaste en interim posities

Voor een optimale en vooral complete dienstverlening werkt Resources Limited samen met twee krachtige partners. N2Growth kan onze relaties helpen met posities op directie en Raad van Bestuur niveau. Met de Tacstone Groep sparren we over governance, veranderprocessen, (systeem)implementatie, riskmanagement en new business planning.

Gezamenlijk een krachtig en complementair sterk netwerk!

Hier zijn wij trots op

Onze partners

Meer informatie?

We komen graag in contact

Bel me terug

Nog geen account?

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in

Resources Limited gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden.